Joga in osebno trenerstvo

Gibanje za zdravo telo in duha

Joga in osebno trenerstvo

Telesna vadba in gibanje sta brez dvoma pomemben del zdravega življenja. Redno izvajanje telesnih aktivnosti vam pomaga do boljšega počutja, večje samozavesti, zdravega telesa in duha ter izboljšane kvalitete življenja. Z individualnimi osebnimi treningi in skupinskimi vadbami joge poskrbimo, da vam vadba postane užitek.

Joga

Joga je veliko več kot le telesna vadba, je fizična, energetska, mentalna in duhovna disciplina. Opisujemo jo lahko tudi kot združevanje našega ega in višjega jaza, kot pot do samorealizacije ali kot raziskovanje telesa, misli in diha. Kljub temu je telesna vadba ljudem najbolj poznan element joge.

Vadba joge je celostna oblika vadbe, ki povezuje telo, um in duha. Med njimi preko gibanja telesa vzpostavljamo stanje uravnoteženosti, harmonije in zdravja. Ima ugoden vpliv na celotno psihofizično stanje posameznika. Naše fizično telo postane prožnejše, močnejše, stabilnejše, um pa postane osredotočen in umirjen. Pomaga nam do boljšega telesnega zdravja, delovanja telesnih sistemov, organov, živčevja, energetskega pretoka in delovanja energetskih centrov.

V vadbo vključujemo asane, pranajame, globoko sproščanje ter meditacijo. Le tako dosežemo popoln učinek vadbe, sprostitev, zadovoljstvo, notranji mir, radost in telesno gibljivost. Pri vadbi se poudarja pravilna in varna izvedbaopazovanje lastnega telesausklajenost dihanja z gibanjem ter zavedanje notranjih občutkov.

Urnik s termini in lokacijami vadb joge za si lahko ogledate tukaj. Če bi želeli, da se vadba joge začne izvajati tudi v vašem kraju nas kontaktirajte.

Pozitivni učinki joge:

Povečana moč, prožnost in stabilnost telesa
Umirjene in urejene misli
Občutek sproščenosti, zadovoljstva in harmonije
Boljše telesno zdravje in razumevanje potreb lastnega telesa
Povezuje telo, um in duha
Uravnan pretok energije in delovanje energetskih centrov
Pomaga razvijati zdrav odnos do sebe in do sveta

Izvajamo:

Skupinske vadbe joge
Individualne ure joge
Joga za otroke

Osebno trenerstvo je namenjeno vsem, ki želijo izboljšati svoje telesne sposobnosti, obliko telesa, počutje v svoji koži ali želijo narediti nekaj več za svoje zdravje. Skozi celoten vadbeni proces vam zagotavljamo vašim željam in ciljem prilagojen vadbeni programosebni pristop ter strokovno vodstvo.

Prednost osebnega trenerstva je, da vam analiziramo vaše začetno stanje, pomagamo postaviti realne cilje in izdelamo popolnoma individualen program vadbe, ki ustreza vašemu tempu in načinu življenja. S pomočjo teoretičnih in praktičnih napotkov osebnega trenerja lahko dosežete hitrejši in boljši napredek pri oblikovanju postave in doseganju ciljev. Na trening lahko pridete popolnoma brezskrbni, samo prepustite se vodenju in uživajte v treningu. Osebni trener poskrbi, da vaje tekom treninga pravilno izvajate in da z raznoliko vadbo dosežete najboljše možne učinke. Omogoča vam tudi neprestano motivacijo in konstantno podporo.

Ponujamo osebno trenerstvo za posameznike ali v paru za tiste, ki raje trenirajo v družbi. Na voljo so tudi individualni terapevtski treningi o katerih si lahko preberete več pod KINEZIOTERAPIJA. Treningi se lahko izvajajo v fitnesu, v našem studiu, v naravi, pri vas doma ali kjerkoli je okolje primerno za vadbo. Z vadbenim programom vas bomo vodili do optimalne telesne pripravljenosti in vam pomagali, da se boste počutili samozavestno, vitalno in močno.

Prednosti osebnega trenerstva:

Pomoč pri doseganju ciljev
Strokovni nadzor
Neprestana motivacija
Hitrejši napredek
Večkratne meritve telesne sestave
Brezskrbnost na treningu
Programi treninga prilagojeni vašim zmogljivostim

Naredite nekaj zase!
Čas za sprostitev in korak k boljšemu zdravju.

Podarite dobro počutje!
Presenetite svoje najdražje z odličnim darilom.

    Cart