Blog

Premagajte bolečino s svetlobno terapijo Bioptron

by in Terapije, Vse objave 7. maja, 2020

Svetloba je bistvenega pomena za ohranjanje zdravja in preprečevanje bolezni. S pomočjo svetlobne terapije Bioptron lahko dosežemo, da bolečina več ne bo del vašega vsakdana!

Bioptron je varna, učinkovita in preprosta medicinska terapija, ki velja za učinkovito obliko zdravljenja pri preprečevanju, zdravljenju in rehabilitaciji. Deluje popolnoma naravno s spodbujanjem zmožnosti telesa za regeneracijo in ponovno vzpostavitev ravnovesja, torej pomaga telesu sprostiti njegove lastne možnosti zdravljenja.

Izredne lastnosti svetlobne terapije omogočajo, da svetloba prodre globoko v tkiva pod kožo. Tako koristijo celotnemu organizmu in ne le površju kože. Lahko se uporablja kot samostojna ali dopolnilna metoda pri celjenju ran, zdravljenju opeklin, lajšanju bolečine, težavah s kožo, revmatoloških obolenjih, zmanjševanju vnetij, pospešanju celjenja natrganin ligamentov ter mišic in še veliko več!

Kakšne so prednosti svetlobne terapije?

Bioptron svetlobna terapija je zelo varna in učinkovita metoda. Deluje popolnoma naravno, brez znanih stranskih učinkov ter ima zelo širok spekter uporabe za zdravje, dobro počutje in lepoto.

Kako deluje?

Bioptron je medicinski pripomoček s posebej oblikovano optično enoto, ki oddaja svetlobo. Ta svetloba je podobna delu spektra elektromagnetnega sevanja, ki ga v naravi oddaja sonce, vendar za razliko od sončne svetlobe, ta nima UV sevanja. Z osvetljevanjem kože svetloba prodre do celic in jih stimulira na celičnem in molekularnem nivoju. V celicah se sprožijo reakcije, ki spodbudijo zdravljenje na obsevanem delu kože ter preko celotnega telesa.

Kakšne bolečine odpravlja?

Sistem svetlobne terapije Bioptron je klinično testiran, dokazan in certificiran za medicinsko zdravljenje. Velja za novo obliko zdravljenja pri preprečevanju, zdravljenju in rehabilitaciji. Učinkovito in varno lajša akutne in kronične bolečine v različnih predelih telesa,  bolečine v križu, hrbtu in vratu, bolečine zaradi artritisa, bolečine po športnih poškodbah in druge težave.

Kako hitro lahko pričakujemo izboljšanje?

Dolžina terapije in zdravljenja je odvisna od simptomov, stanja in časa od pojava bolečine, ki jo zdravimo. Posamezna terapija traja od 10 do 20 minut, opravljamo pa jo enkrat ali dvakrat dnevno. Izboljšanje se lahko opazi tudi že po prvi terapiji, vendar pa celotno zdravljenje lahko traja od nekaj dni do več mesecev. Dolžino zdravljenja in število potrebnih terapij določimo individualno individualno glede na posameznikovo stanje.

Za več informacij in naročila nam lahko pišite na info@studiosanaya.si ali si rezervirajte svoj termin kar preko spletne rezervacije.

Vir:
http://www.bioptron.si/

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

    Cart