O nas

KDO SMO

Naša vizija, poslanstvo in vrednote
Studio Sanaya je družinsko podjetje, ki je nastalo kot uresničitev ideje za pomoč ljudem do boljšega zdravja in počutja v njihovi koži. S kombinacijo različnih naravnih pristopov k zdravju vam pomagamo na poti do sprostitve, boljšega razumevanja samega sebe, aktivacije procesov samozdravljenja, izboljšanega psihofizičnega počutja in ponovne vzpostavitve harmonije v vašem telesu.

Naše poslanstvo je omogočiti kvalitetne storitve, preko katerih pridobljena znanja širimo med ljudi, nudimo podporo in pomoč pri doseganju boljšega psihičnega in fizičnega zdravja. Povezujemo znanja iz različnih področij in jih združujemo v celovite rešitve, s katerimi vam pomagamo do obnove in ohranjanja dobrega počutja. Na osnovi znanja, ki ga nenehno izpopolnjujemo, vam pomagamo do ponovne vzpostavitve sinergije v telesu in okrepitve življenjskih moči. Usmerjeni smo k naravnemu zdravljenju ter alternativnim pristopom za podporo zdravja, zato vsakogar obravnavamo celostno in popolnoma individualno. Želimo deliti naša znanja, naučiti ljudi skrbnega ravnanja s samim seboj, pokazati kako v vsakodnevnem življenju okrepiti svoje zdravje z aktiviranjem procesa samozdravljenja in izboljševati kakovost življenj.

Naj tudi vam pomagamo do zdravja in dobrega počutja, saj je pomoč soljudem za nas pot do osebne in duhovne rasti!

Kaj počnemo?

Pri reševanju vsakodnevnih zdravstvenih težav smo kot družina že od nekdaj posegali po naravnih metodah zdravljenja. Skozi vsa ta leta smo raziskovali in se izobraževali, kako sebi in telesu pomagati na naraven način. Sedaj združujemo vsa pridobljena znanja ter povezujemo različne klasične in alternativne metode zdravljenja, preko katerih spodbujamo sposobnost samozdravljenja za obnovo in ohranjanje ravnovesja v telesu.

  • Pomagamo vam do boljšega počutja in kvalitete življenja
  • Ponujamo profesionalne in kvalitetne storitve za podporo vašemu zdravju
  • Rešujemo različne zdravstvene težave s celostnim pristopom
Kaj se skriva za imenom?

Za naš studio smo želeli ime, ki bi se povezovalo z našo vizijo in poslanstvom. Ob iskanju idej smo izhajali iz imena Sana, ki pomeni zdravje in predstavlja osnovno usmeritev našega dela. Iz tega smo našli izpeljanko Sanaya, s katero smo se zaradi njenega pomena še posebej povezali. Predstavlja namreč žarek sonca, ki daje življenje, vodi, osrečuje in polni s pozitivno energijo tudi v težkih časih ali času bolezni.

Kaj nas odlikuje?
PREDANOST DELU

Prizadevamo si, da vam s pomočjo našega znanja nudimo najboljšo možno podporo pri doseganju boljšega počutja.

ZNANJE

Ponujamo vam celovite rešitve do boljšega zdravja z združevanjem in povezovanjem znanj iz različnih področij.

KVALITETNE STORITVE

Prizadevamo si za stalno zadovoljstvo strank, najvišjo kakovost naših storitev ter nenehno izobraževanje in izpopolnjevanje.

INDIVIDUALEN PRISTOP

Vsakega posameznika obravnavamo popolnoma individualno in celostno, saj vsakega izmed nas zaznamujejo različne zgodbe in izkušnje.

PRIJETNO OKOLJE

Ustvarili smo sproščeno in prijetno okolje, kjer se lahko popolnoma sprostite, se počutite varne in se nam zaupate.

EKIPA

SPOZNAJTE ČLANE NAŠE EKIPE
jkjshds
Sana
Učiteljica joge, bodoča kineziologinja, masažna terapevtka, osebna trenerka in prehranska svetovalka
+38640122733
68870439_2409894206002695_4341812555837079552_n
Branka
Zdravstvena delavka, masažna terapevtka, svetovalka za Schusslerjeve soli in Bachovo cvetno terapijo
+38640163076

STUDIO

POGLED V NAŠE PROSTORE
Želeli smo ustvariti prijeten in miren prostor, v katerem se bomo mi in naše stranke počutile dobro. Prizadevamo si, da je naš prostor vedno čist, urejen, napolnjen z pozitivno energijo in prispeva h krepitvi zdravja.