Vsi izdelki

Veganski recepti za vsak dan


15,20 18,60  z DDV

Knjižica Veganski recepti za vsak dan je namenjena vsem, ki se že prehranjujejo vegansko in uživajo pri ustvarjanju novih okusov v kuhinji, kot tudi tistim, ki želijo svoj jedilnik popestriti z veganskimi jedmi in raziskati okuse rastlinske prehrane.

Počisti

Opis

V knjižici Veganski recepti za vsak dan se najdejo ideje za zdrave jedi in polnovredne rastlinske obroke, s katerimi lahko zelo preprosto in na okusen način obogatite svojo prehrano. Veganske jedi z navdihom iz svetovnih kuhinj bodo zadovoljile vaše brbončice in vam pokazale, kako dobra je lahko veganska hrana.

Knjižica je nastala v sodelovanju Studia Sanaya s profesionalnim športnikom Alenom Plojem. Knjižica je zbirka njegovih najljubših receptov, ki jih pripravlja vsakodnevno.  Enega izmed njih lahko preizkusite tukaj.

Alen Ploj se je z veganstvom prvič srečal pred sedmimi leti, ko se je iz radovednosti odločil, da preizkusi malenkost drugačno prehrano, kot jo je poznal. Po nekaj tednih rastlinskega prehranjevanja se je začel počutiti vse bolje in bolje. Imel je tudi občutek, da je kot športnik na treningih sposoben več in da se hitreje regenerira.

Ne glede na to, kako se prehranjujete, lahko v knjižici najdete odlične veganske recepte, ki vam bodo pokazali, da za zdravje ni treba žrtvovati okusa! S preprostimi odločitvami, kaj damo na svoj krožnik, ne vplivamo samo na svoje zdravje, temveč tudi na dobrobit drugih bitij in celotnega sveta.

 

 

Dodatne informacije

TIP KNJIŽICE

Tiskana, E knjiga

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

    Cart