Vsi izdelki

Bachove globule za koncentracijo in učenje


14,80  z DDV

  • Originalna zdravilna kombinacija 6 Bachovih cvetlic
  • Edinstvena Bachova cvetna kombinacija za koncentracijo in učenje
  • Za večjo osredotočenost in prisotnost
  • Srobot, brest, encijan, macesen in beli kostanj
  • Primerno tudi za otroke
  • Brez alkohola
  • Vsebina: 15 g

Opis

Izpiti, predstavitve, razgovori za službo – veliko je vsakodnevnih situacij, v katerih moramo biti osredotočeni in prisotni. Priklicati moramo svoje znanje, dokazati svojo usposobljenost, se dobro prodati, pripraviti prave odgovore ali pa biti v odločilnem trenutku hitri ali kreativni. Ne glede na to, ali gre za izpit, predstavitev ali preizkus usposobljenosti, vedno je zahtevana mirnost, zbranost in samozavest. Toda vedno večji pritisk na uspešnost in vedno večja pričakovanja danes pomenijo, da se ne moremo zbrati, ko je to potrebno. Tudi med učenjem in pripravami se stres in napetost pogosto neizmerno povečata, kar negativno vpliva na našo uspešnost in pripravljenost. Da bi se temu izognili, se zlahka odvrnemo od svojih nalog in tako ne izkoristimo v celoti svojega potenciala. To pa ustvarja dvom vase in strah pred neuspehom. Zdravilna zelišča kot nežen prispevek k osredotočenemu umu, bistrem umu in čustvenemu ravnovesju ponujajo inteligentno mešanico Bachovih cvetov, ki so se najbolje izkazali pred izpitnimi situacijami in podobnimi dogodki ter med njimi.

Bachove globule za koncentracijo in učenje so sestavljene iz kombinacije 5 izbranih Bachovih cvetov, ki so bili posebej izbrani za podporo duši pri vseh vrstah izpitov – za test, sprejemni izpit, zaključni izpit ali vozniški izpit. Globule so lahko koristne tudi v drugih situacijah, ki so za nas stresne ali zahtevajo vso našo pozornost in koncentracijo. Razvijalec te učinkovite formule je mednarodno priznani strokovnjak za Bachove cvetlice Julian Barnard.

Bachove globule za koncentracijo in učenje vsebujejo naslednje cvetlice:

Globule vsebujejo Bachove cvetove Clematis, brest, encijan, macesen in beli kostanj.
Srobot za pogosto stanje dnevnega sanjanja, zaspanosti in prisotnosti.
Brest za povrnitev začasno izgubljene samozavesti in dobro opravljeno delo.
Encijan pri dvomu vase vrača samozavest in daje pogum.
Macesen za občutek zadostnosti in sposobnosti.
Beli kostanj za pomanjkanje koncentracije.

Cilj medsebojnega delovanja teh rož je okrepiti voljo do uspeha in se vnaprej spokojno, samozavestno in odločno soočiti s strahovi in ​​skrbmi.

Bachova cvetlica Kako deluje
Srobot Prisotnost tukaj in zdaj
Brest Soočanje z izzivi
Encijan Pogum in samozavest
Macesen Občutek sposobnost in zaupanje v svoj uspeh
Beli kostanj Jasnost in koncentracija

Uporaba:

Priporočljivo je, da se 10 globul raztopi na jeziku 4-krat na dan. Globule zdravilnih cvetlic za koncentracijo in učenje lahko brez oklevanja jemljete dlje časa. Globule nimajo stranskih učinkov.

V našem studiu je na voljo tudi individualno svetovanje za Bachovo cvetno terapijo. potrebujete več informacij ali nasvet glede jemanja, se obrnite na našo svetovalko Branko:
branka@studiosanaya.si  ali 040 163 076

Dodatne informacije

Teža 15 g
Sestavine:

Saharoza, edinstvena mešanica Bachovih cvetov: srobot (clemantis), brest (elm), encijan (gentian), macesen (larch) in beli kostanj (white chestnut).

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

    Cart