Kdo smo

STUDIO SANAYA

Studio Sanaya je družinsko podjetje, ki je nastalo kot uresničitev ideje, da bi z naravnimi pristopi k zdravju pomagali ljudem do vzpostavitve sinergije v telesu in okrepitve življenjskih moči za izboljšanje kakovosti življenja.

Ekipa Studio Sanaya
Ekipa Studio Sanaya

STORITVE

Terapevtske storitve

Alternativne in konvencionalne metode terapij za podporo zdravju, lajšanje obstoječih stanj, aktivacijo samozdravljenja in vzpostavitve ravnovesja v telesu. 
 

Joga in osebno trenerstvo

Z individualnimi osebnimi treningi in skupinskimi vadbami joge do boljšega telesnega počutja, večje samozavesti ter izboljšanega zdravja.
 

Masaže

Terapije z dotikom za sprostitev, lajšanje bolečin, regeneracijo telesa, sproščanje napetih mišic, ki ugodno vplivajo na psihofizično počutje in okrepijo vaše zdravje.

Prehrana

Individualna svetovanja, delavnice ter predavanja na temo zdravega načina življenja, polnovredne veganske prehrane in priprave uravnoteženih obrokov.
 

KAKO VAM LAHKO POMAGAMO?

Se tudi vi srečujete s podobnimi težavami?

IMG_8420
MNENJA STRANK
Odgovori na vaša vprašanja

POGOSTA VPRAŠANJA

 1. Splošna vprašanja

  Kje vas lahko najdemo?
  Nahajamo se v 2. nadstropju na Industrijski ulici 8 v Lenartu in si delimo vhod s Plesno dimenzijo.

  Kakšen je vaš odpiralni čas?
  Delamo po predhodnem naročilu oziroma med 9. uro zjutraj do 21. uro zvečer.

  Ali je možno parkirati v bližini vašega studia?
  Pred našo stavbo je na voljo veliko parkirišče, kjer lahko v času svojega termina brez skrbi pustite svoje vozilo.

  Se je potrebno za obisk predhodno naročiti?
  Priporočamo, da svoj termin pred prihodom pravočasno rezervirate, saj si lahko le tako zagotovite termin na željen dan in uro. Naročite se lahko s klicem, preko e-maila, na spletu ali se oglasite osebno v našem studiu. Vse kontaktne podatke najdete tukaj.

  Kakšna plačila sprejemate?
  Zaenkrat poslujemo samo gotovinsko.

 2. Masaže

  Kdo lahko pride na masažo?
  Masaža je primerna za kogarkoli, ki nima prisotnih nobenih kontraindikacij (naslednje vprašanje). Še posebej priporočljiva je za ljudi, ki so pod stresom, so športno aktivni, se borijo s kroničnimi bolečinami ali preprosto želijo izboljšati svoje splošno psihofizično počutje.

  Za koga masaža ni priporočljiva?
  Masaža potrebuje prilagoditve ali je odsvetovana v primeru slabega počutja, infekcijskih stanj, poškodb kosti in sklepov, kožnih težav, težjih srčnih okvar, težav s prekrvavitvijo, epilepsije, obolenja notranjih organov, nosečnosti in rakavih obolenj.

  Kakšne masaže ponujate v vašem studiu?
  V našem studiu vam ponujamo klasično, terapevtsko, tajsko, športno, refleksno, anticelulitno masažo ter masažo z ventuzami. Več o različnih vrstah masaž si lahko preberete tukaj.

  Kaj so najpogostejši pozitivni učinki masaže?
  Masaža vpliva na energijsko in fizično ravnotežje telesa. S pomočjo masažnih tehnik odpravljamo bolečine, pomirjamo fizične in čustvene napetosti, izboljšujemo funkcionalno delovanje telesa, sprošča ter hkrati poživljamo telo in um obenem. Masaža vpliva na izboljšanje prekrvavitev in delovanje limfe, ugodno vpliva na živčevje, deluje pa tudi na presnovo. Z njeno pomočjo lahko tudi lajšamo stanja, kot so nespečnost, stres, tesnoba in depresija.

  Kako pogosto priporočate masažo?
  Čas med dvema masažama je popolnoma odvisen od vaših želja. Splošno naj bi veljalo, da obisk masaže enkrat ali dvakrat na mesec pripomore k dobremu psihofizičnemu stanju vsakega posameznika. Če z masažo rešujemo kakšne težave, je potreben večkratni zaporedni obisk.

  Ali moram svoj termin za masažo prej rezervirati?
  Priporočamo, da svoj termin pred prihodom pravočasno rezervirate, saj si lahko le tako zagotovite termin na željen dan in uro.

  Kako se lahko naročim na masažo?
  Na masažo se lahko preprosto naročite s klicem, preko elektronske pošte ali preko spletne rezervacije vsaj 24 ur pred želenim terminom. Vse kontaktne podatke najdete tukaj.

  Želim si rezervirati termin za masažo, vendar mi odpiralni čas ne ustreza.
  Za kakršnokoli naročanje izven uradnega delovnega časa nas kontaktirajte in skupaj bomo našli rešitev.

  Ali lahko rezerviran termin odpovem? 
  V kolikor se vam pride kaj vmes, lahko termin brez težav odpoveste. Prosimo, da čimprej sporočite odpoved preko telefona ali e-maila, da vas ne čakamo in lahko vaš termin zapolnimo.

 3. Terapije

  Katere vrste terapij ponujate?
  V našem studiu vam ponujamo različne vrste konvencionalnih in alternativnih terapij. Med našimi terapevtskimi storitvami lahko najdete kinezioterapijo, svetlobno terapijo, terapijo s kineziološkimi trakovi, terapijo z ventuzami, terapijo s Schusslerjevimi solmi, Bachovo cvetno terapijo ter terapevtsko Joni savno za ženske. Več o terapijah si lahko preberete tukaj.

  Kako vem, katera terapija je primerna za moje težave?
  Vrsto terapije določimo na začetnem posvetu v našem studiu, na katerem vam glede na vaše težave, želje in cilje pomagamo najti in določimo najbolj primerno terapevtsko tehniko.

  Kako je videti začetni posvet in kako poteka terapevtska obravnava?
  Začetni posvet vključuje tudi terapijo in ga priporočamo vsakomur pred začetkom terapevtske obravnave. S pogovorom in podrobnim pregledom ocenimo vaše stanje ter predlagamo najboljše tehnike in terapije za izboljšanje. Glede na trajanje vaših težav in resnosti stanja izdelamo načrt za nadaljnje terapije, določimo časovni potek in pogostost terapij. Skozi trajanje terapevtske obravnave spremljamo spreminjanje vašega stanja, ter ustrezno prilagajamo pristop vašim individualnim potrebam.

  Moram na posvet s seboj prinesti zdravniške izvide?
  Priporočljivo je, da jih prinesete s seboj, v kolikor jih imate, saj vam lahko tako še boljše svetujemo in prilagodimo terapije.

  Kako se pripravim na terapijo?
  Spoštujte rezerviran termin in pridite v čakalnico točno oziroma nekaj minut pred dogovorjeno uro. Pridite urejeni, umiti in primerno oblečeni. Če se zgodi, da na dogovorjeni termin ne morete priti, nas o tem obvestite vsaj 24 ur prej in skupaj bomo poiskali drug termin.

  Koliko časa traja terapija?
  Trajanje je odvisno od resnosti stanja, trajanja in vrste terapije. Z načrtom terapevtske obravnave in pred vsakim obiskom vas seznanimo s predvidenim časom, ki ga boste potrebovali za posamezno terapijo.

  Ali izvajate storitve na koncesijo?
  Naše storitve so izključno samoplačniške, delovnih nalogov in napotnic za storitve ne sprejemamo.

  Kako se lahko naročim na terapijo?
  Priporočamo, da svoj termin pred prihodom pravočasno rezervirate, saj si lahko le tako zagotovite termin na željen dan in uro. Naročite se lahko s klicem, preko elektronske pošte, na spletu ali se oglasite osebno v našem studiu. Vse kontaktne podatke najdete tukaj.

 4. Joga

  Za koga je joga primerna?
  Joga je primerna za vsakogar, ki želi narediti nekaj dobrega zase in za svoje počutje. Dobrodošli so popolni začetniki in tudi tisti, ki so se z jogo že srečali ali jo redno izvajajo.

  Kakšni so učinki rednega izvajanja joge?
  Joga ima ugoden vpliv na celotno psihofizično stanje posameznika. Je vadba, ki povezuje um, telo in duha. Med njimi preko gibanja telesa vzpostavljamo stanje uravnoteženosti in harmonije. Ko se sprosti telo, se sprosti tudi um in umiri duh. Celotno telo postane prožnejše, močnejše, stabilnejše. Izboljšata se srčno-žilni in dihalni sistem. Pomirijo se misli in čustva ter se okrepi zavedanje samega sebe, našega uma, fizičnega telesa in sveta okoli nas. Odkrijemo notranji občutek miru in se vrnemo k sebi, svoji izvirnosti in lastni popolnosti.

  Ali lahko izvajam jogo, če imam zdravstvene težave?
  Pred začetkom izvajanja joge se je priporočljivo posvetovati z zdravnikom. Obvezno pred uro joge o svojih težavah obvestite vaditeljico! Le tako lahko vašim omejitvam, poškodbam ali boleznim ustrezno svetuje in prilagodi vaje.

  Kako so sestavljene ure joge?
  Vsaka ura joge se začne z začetnim sproščanjem, tako priprimo telo ter uma na uro vadbe, ki je pred nami. Uvodno ogrevanje telesa postopoma preide v glavni del ure, v katerem dvigujemo intenzivnost izvajanja in zahtevnost jogijskih položajev ali asan. Proti koncu ure začnemo tempo ponovno upočasnjevati in pripravimo telo za zaključno sproščanje. Za konec se prepustimo globokemu sproščanju oziroma, joga nidri. V uro joge vključujemo tudi različne dihalne vaje ali pranajamo.

  Kaj potrebujem s seboj na uro joge?
  Potrebujete blazine za vadbo, udobna oblačila in steklenico vode. Različne pripomočke za izvajanje joge, kot so bombažni trakovi, elastični trakovi in kocke priskrbimo mi.

  Kakšni so osnovni napotki za jogo?
  Zadnji obrok je dobro imeti nekaj ur pred vadbo, saj izvajanje joge ni priporočljivo na poln želodec. Pred vstopom v dvorano odložite telefon in vse kar bi vas lahko pri izvajanju oviralo. Na vadbo pridite pravočasno ali najboljše vsaj deset minut pred začetkom, le tako ne zmotite drugih okoli sebe in ne zamudite sistematičnega ogrevanja telesa. Ne primerjajte se z drugimi, vadite zase, poslušajte svoje telo in se ravnajte po svojih zmožnostih.

  Kje potekajo ure joge?
  Ponujamo individualne ure joge, ki se izvajajo pri nas v studiu, in skupinske ure joge, ki potekajo na več različnih lokacijah. Podrobnejše informacije kje in kdaj lahko preverite tukaj. Če bi vas zanimalo izvajanje joge v vašem kraju, nas kontaktirajte.

 5. Osebni treningi

  Za koga je osebno trenerstvo primerno?
  Primerno je za vse, ki si želijo spremeniti obliko telesa ali izboljšati telesne sposobnosti. Priporočljivo je tudi za tiste, ki potrebujejo dodatno pomoč in motivacijo pri doseganju ciljev. Osebni trener vas usmerja, svetuje, nudi podporo in vas drži na pravi poti do vaših ciljev.

  Kaj vključuje program osebnega trenerstva?
  Uvodni posvet in postavitev ciljev, analiza stanja, pregled sloga življenja, meritve telesne sestave, priporočila za spremembo prehranjevalnih navad, napotki za vadbo in treningi 1-3x tedensko z osebnim trenerjem.

  Kakšne načine sodelovanja ponujate?
  Ponujamo osebno trenerstvo za posameznike ali v paru za tiste, ki raje trenirajo v družbi.

  Kje se izvajajo treningi?
  Ponujamo možnost izvajanja osebnih treningov v svojem studiu, v fitnesu, doma, v naravi ali kjerkoli drugje, kjer je okolje primerno za trening. V primeru izvajanje treningov v fitnesu je potrebno doplačilo za mesečno karto.

 6. Spletna trgovina

  Katere plačilne metode so na voljo?
  V naši spletni trgovini lahko plačate po predračunu na naš bančni račun, omogočamo tudi kartična in paypal plačila. Ob prevzemu naročila v našem studiu je možnost plačila z gotovino ob prevzemu.

  Koliko znaša strošek poštnine?
  Strošek poštnine preko Pošte Slovenije znaša 3,50 EUR in 4,00 EUR z GLS kurirsko službo. Pri naročilih nad 60 EUR poštnino krijemo mi.

  Kako hitro bo moj paket odposlan?
  Vsa naročila oddana med tednom, bodo obdelana najkasneje v dveh delovnih dneh od naročila. Trudimo se, da bi naši paketi bili odposlani kar se da hitro. V kolikor za kakšen izdelek zmanjka zaloge, se ta rok podaljša za nekaj dni, o tem vas tudi obvestimo.

  Kje se nahaja moj paket?
  Takoj, ko bo vaše naročilo odpremljeno, boste prejeli potrdilo na vaš elektronski naslov. V potrdilu se bo nahajala koda za spletno sledenje vašega paketa.

  Nepopoln, napačen ali poškodovan paket?
  Zelo nam je žal! V kolikor je prišlo do tega, nas prosimo kontaktirajte na elektronski naslov trgovina@studiosanaya.si.

  Želim vrniti izdelke.
  Pravico imate, da lahko v 14-dnevih od prevzema paketa vrnete izdelke, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Edini strošek, ki vas bremeni, je neposreden strošek vračila blaga. Blago je nam je potrebno vrniti najkasneje v roku 7 dni od oddanega sporočila o nameravanem vračilu. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani, v originalni embalažo in v nespremenjeni količini. V kolikor je blago poškodovano, umazano, brez originalne embalaže ali so vidni sledovi uporabe (v notranjosti ali zunanjosti artikla), si pridržujemo pravico, da vračilo zavrnemo. Po vračilu blaga vam najkasneje v roku 30 dni po vračilu izdelkov na TRR nakažemo vračilo kupnine. Več o pogojih poslovanja najdete tukaj.

Še nismo odgovorili na vaše vprašanje?

Zadnje objave

pirin kruh brez kvasa

Pirin kruh s semeni brez kvasa

Preprost recept za zdrav in okusen pirin kruh, pri katerem vam ni potrebno uporabiti kvasa. Brez dolgotrajnega vzhajanja, enostavno zmešate sestavine in ga postavite v pečico. Preverjeno dober!

PREBERI VEČ
  Cart